/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 807: Atac în Rusia și lupte grele la Harkov! ISW avertizează Moldova, iar Finlanda anunță soluția de pace

/VIDEO/ O tânără de 27 de ani, transportată de urgență cu elicopterul SMURD de la Chișinău la București. Intervenția salvatorilor

missing
02 iunie 2020, ora 12:40

O tânără de 27 de ani a fost transportată de urgență, astăzi, cu un elicopter SMURD Iași de la Chișinău la București.  Pacienta, care suferă de o maladie cronică a fost preluată de medici de pe stadionul Dinamo și transportată la Institutul Clinic Fundeni, din București.

Intervenția echipei SMURD Iași a avut loc în această dimineață.  Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, tânăra de 27, care suferă de o maladie cronică, a fost transportată la instituția medicală din București pentru o intervenție chirurgicală. Pe parcursul zborului, pacienta a fost supravegheată de medici și paramedici.

Contactați de TV8, responsabilii de la IGSU ne-au spus că tânăra de 27 de ani nu este infectată cu noul coronavirus.

Intervenția salvatorilor:


Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram