Președinta Partidului Acțiune și Solidaritate, Maia Sandu, spune că exclude orice fel de discuții cu Partidul Socialiștilor și cu președintele Igor Dodon. Aceasta după ce președintele Igor Dodon a declarat în spațiul public că ar putea să revină la o masă de discuții cu PAS și PPDA. 

„În acest moment, eu exclud în totalitate orice discuție cu Partidul Socialiștilor și cu Igor Dodon. Noi deja am trecut printr-o experiență, noi am văzut ce fel de parteneri pot fi ei și, în special, aici mă refer la Igor Dodon. Pentru că toate jocurile au fost puse la cale de Igor Dodon”, a declarat Maia Sandu la emisiunea „Moldova în direct” de la postul public de televiziune.

„Avem o experiență foarte recentă și atunci când a trebuit să facem lucruri importante pentru țară Igor Dodon s-a speriat. S-a speriat de o justiție independentă, de o Procuratură independentă. Acum el spune că există pericolul să revină Plahotniuc. Dacă noi făceam reformele pe care le-am inițiat, dacă curățam Procuratura, dacă curățam sistemul judecătoresc, Plahotniuc nici nu s-ar fi gândit să revină în Republica Moldova”, a continuat politiciana.

Lidera PAS spune că singura soluție pentru situația în care s-a pomenit Republica Moldova sunt alegerile parlamentare anticipate, iar pentru organizarea scrutinului, în opinia ei, singura soluție este ca președintele Dodon să-și dea demisia.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!