/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și spioni deghizați în mecanici. Abrams, retrase de pe linia frontului

Parlamentul își scoate zece BMW-uri la licitație. Ce preț cere per mașină

missing
02 iunie 2020, ora 15:55

Parlamentul a anunțat pe pagina sa de internet că pe data de 16 iunie va avea loc o licitație „cu strigare” pentru comercializarea a 10 mașini de marca BMW. Acestea mașini nu sunt actualmente utilizate în activitatea legislativului și sunt scoase la vânzare.

Licitația va avea loc la sediul Direcției Transport a Parlamentului, pe adresa mun. Chișinău, str. A. Corobceanu nr. 10, et. 4, sala de ședință, la ora 10.00.

Toate automobilele sunt vechi, anul fabricației este 1997. Prețul inițial pentru o mașină este cuprins între 46 și 56 de mii de lei.

La licitație pot participa atât persoane fizice și juridice din Republica Moldova, cât și persoane fizice și juridice străine.

Informația detaliată și lista activelor expuse comercializării poate fi obținută de la organizatorul licitației și de pe pagina web oficială a Parlamentului, www.parlament.md, la categoria „Anunțuri”

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram