/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

PPDA are lista pentru un eventual Guvern. Năstase: „Avem câte 2-3 persoane pe aceeași poziție”

02 iunie 2020, ora 22:57

Liderul Platformei Demnitate și Adevăr. Andrei Năstase, susține că formațiunea pe care o conduce are cel puțin trei candidați la funcția de premier. Andrei Năstase nu a spus concret care ar fi aceste persoane, dar a dat de înțeles că ar fi vorba de el, de Alexandru Slusari și Igor Munteanu.

„Dacă noi ne-am asumat ca și entitate politică acest Guvern, credeți-mă, acolo vor fi cei mai buni oameni posibili, în viziunea noastră, din cadrul Platformei, de la colegii noștri de la alte partide. Important este să ne adunăm în jurul unor proiecte de țară, să ne adunăm în jurul unor cauze nobile”, a declarat Năstase la emisiunea „Cutia Neagră” de la TV8.

„Avem o listă deja. Avem câte două-trei persoane pe aceeași poziție”, a precizat politicianul.

Totuși, Andrei Năstase susține că înainte de a se vorbi despre nume pentru anumite poziții în Guvern, trebuie să se găsească mai întâi 51 de deputați în Parlament care ar fi dispuși să susțină un asemenea executiv.

Amintim că anterior PPDA a anunțat că își poate asuma guvernarea în cazul în care executivul condus de Ion Chicu va fi demis. Platforma DA a pregătit și un proiect de moțiune de cenzură, dar încă nu a înaintat-o în Parlament.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram