Liderul Platformei Demnitate și Adevăr. Andrei Năstase, susține că formațiunea pe care o conduce are cel puțin trei candidați la funcția de premier. Andrei Năstase nu a spus concret care ar fi aceste persoane, dar a dat de înțeles că ar fi vorba de el, de Alexandru Slusari și Igor Munteanu.

„Dacă noi ne-am asumat ca și entitate politică acest Guvern, credeți-mă, acolo vor fi cei mai buni oameni posibili, în viziunea noastră, din cadrul Platformei, de la colegii noștri de la alte partide. Important este să ne adunăm în jurul unor proiecte de țară, să ne adunăm în jurul unor cauze nobile”, a declarat Năstase la emisiunea „Cutia Neagră” de la TV8.

„Avem o listă deja. Avem câte două-trei persoane pe aceeași poziție”, a precizat politicianul.

Totuși, Andrei Năstase susține că înainte de a se vorbi despre nume pentru anumite poziții în Guvern, trebuie să se găsească mai întâi 51 de deputați în Parlament care ar fi dispuși să susțină un asemenea executiv.

Amintim că anterior PPDA a anunțat că își poate asuma guvernarea în cazul în care executivul condus de Ion Chicu va fi demis. Platforma DA a pregătit și un proiect de moțiune de cenzură, dar încă nu a înaintat-o în Parlament.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!