„Sunt pe punctul de a finaliza un proiect de țară pe care l-am promis cetățenilor. Este un proiect prezidențial și o să-l prezint cetățenilor în momentul în care voi candida”. Declarația aparține liderului Partidului Platforma Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase.

Andrei Năstase a anunțat ferm că el este candidatul PPDA pentru următoarele alegeri prezidențiale. „M-aș bucura foarte mult dacă la următoarele alegeri prezidențiale, și nu doar, la toate alegerile oamenii să voteze oameni, să nu mai voteze personaje care interpretează roluri”, a declarat Năstase la emisiunea „Cutia Neagră” de la TV8.

Întrebat dacă ar susține-o pe lidera PAS, Maia Sandu în cazul în care aceasta ar ajunge în turul doi al alegerilor prezidențiale, Andrei Năstase nu a răspuns direct, dar a amintit că în anul 2016 s-a retras din cursa pentru prezidențiale în favoarea ei.

Amintim că anterior Maia Sandu a declarat că dacă Andrei Năstase va ajunge în turul doi de scrutin, este gata să-l susțină.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!