„Sunt pe punctul de a finaliza un proiect de țară pe care l-am promis cetățenilor. Este un proiect prezidențial și o să-l prezint cetățenilor în momentul în care voi candida”. Declarația aparține liderului Partidului Platforma Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase.

Andrei Năstase a anunțat ferm că el este candidatul PPDA pentru următoarele alegeri prezidențiale. „M-aș bucura foarte mult dacă la următoarele alegeri prezidențiale, și nu doar, la toate alegerile oamenii să voteze oameni, să nu mai voteze personaje care interpretează roluri”, a declarat Năstase la emisiunea „Cutia Neagră” de la TV8.

Întrebat dacă ar susține-o pe lidera PAS, Maia Sandu în cazul în care aceasta ar ajunge în turul doi al alegerilor prezidențiale, Andrei Năstase nu a răspuns direct, dar a amintit că în anul 2016 s-a retras din cursa pentru prezidențiale în favoarea ei.

Amintim că anterior Maia Sandu a declarat că dacă Andrei Năstase va ajunge în turul doi de scrutin, este gata să-l susțină.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!