Reprezentații Agenției Naționale pentru Sănătate Publică vin cu precizări, după ce deputatul PPDA,  Alexandru Slusari, a cerut Ministerului Sănătății să pornească o achetă în cazul unui angajat al fracțiunii, care a fost testat pozitiv pentru Covid-19, în laboratul ANSP.

Cu referire la informaţiile lansate pe reţele de socializare de către dl deputat Alexandr Slusari, menţionăm cu maximă responsabilitate că analiza testului la COVID-19 nu a fost efectuată la Laboratorul ANSP şi nici nu putea fi, din motivele menţionate mai sus. Respectiv, testul a fost efectuat la un laborator privat. Laboratorul ANSP nu poartă răspundere pentru rezultatele testelor care nu se încadrează în criteriile definiţiei de caz.”, se rată în comunicatul emis de ANSP.

Anterior, deputatul PPDA, Alexandru Slusari a postat un mesaj pe pagina sa de facebook, în care spune că, în mod public cere Ministerului Sănătății să pornească o anchetă în cazul angajatului lor din cadrul Parlamentului, care a fost testat pozitiv pentru Covid-19, în laboratorul ANSP.  Astăzi, angajatul fracțiunii PPDA a fost testat repetat pentru coronavirus într-un laborator privat și rezutatul a ieșit negativ.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!