/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

Reacția poliției în cazul bătrânei care vindea verdețuri pe o stradă din capitală

missing
03 iunie 2020, ora 18:11

Reprezentanții Poliției R. Moldova vin cu precizări, după ce o pe o rețea de socializare a apărut un video în care este reflectat un caz unde oamenii legii au intervenit să documenteze o încălcare. Mai exact polițiștii au dorit să-i întocmească un proces verbal unei bătrâne care vindea verdețuri pe o stradă din capitală.

Polițiștii au fost solicitați de locatarii blocului, amplasat pe bd. Moscova, de faptul că la intersecția străzii Matei Basarab și bulevardul Moscova câteva persoane în etate au organziat comerț stradal neautorizat.

Astfel, la fața locului s-au deplasat doi angajați ai poliției, care au constatat că cinci persoane în etate au improvizat o piață neautorizată și comercializau produse agricole, cultivate în condiții casnice.

„Patru din cele cinci persoane s-au conformat cerințelor legale ale forțelor de ordine, de a se deplasa la piața autorizată de către APL, care se află la 100 de metri distanță. O doamnă, însă categoric a refuzat deplasarea la piață, invocând diferite motive, comunicând de 4 ori nume de familii și date eronate”, se arată într-un comunicat al poliției.

În cele din urmă, doamnei i s-a cerut să urmeze angajații la Sectorul de Poliție pentru identificare și întocmirea unui proces verbal cu privire la contravenție, iar ultima a ignorat cerințele.

În urma acțiunilor polițistului, care sunt reflectate și în imaginile video, Direcția inspectare efectiv a IGP a inițiat o anchetă de serviciu în cadrul căreia vor fi stabilite toate circumstanțele cazului și corectitudinea comportamentului angajatului Poliției”, mai precizează oamenii legii.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram