/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

Schimbări la obținerea repetată a permisului de conducere. Șoferii nu vor trebuie să prezinte un certificat

missing
03 iunie 2020, ora 16:37

Persoanele care și-au pierdut sau li s-a furat permisul de conducere nu vor fi nevoiți să prezinte fișa medicală atunci când își vor face un carnet nou. Guvernul a aprobat astăzi modificarea Regulamentului cu privire la permisul de conducere.

Fișa medicală nu se va cere în cazul în care permisul a fost pierdut, furat, distrus sau în cazul schimbării numelui deținătorului de carnet. În permisul nou vor fi indicate datele carnetului eliberat anterior.

Certificatul medical nu se va cere conducătorului auto, dacă solicitarea schimbării permisului are loc în termenul d valabilitate a carnetului anterior.

Autorii hotărârii susțin că această modificare va îmbunătăți accesul populației la serviciile de certificare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram