Război în Ucraina, ziua 126: Schimb de prizonieri și summit NATO cu participarea lui Zelenski. Bloc atacat la Nikolaev

politic

Andrei Năstase este candidatul PPDA la alegerile prezidențiale din toamnă. Mesajul pe care i l-a transmis lui Igor Dodon

04 iunie 2020, ora 12:28
Distribuie:

Andrei Năstase este candidatul Partidului Platforma Demnitate și Adevăr la alegerile prezidențiale din toamnă. Anunțul a fost făcut de liderul PPDA în cadrul unei conferințe de presă.

Andrei Năstase, lider PPDA:  „În momentul de față sunt candidatul Pltaformei DA la alegerile prezidențiale și nu uitați că i-am repetat de mai multe ori președintelui Igor Dodon că  de această dată voi fi pe listă și nu voi lipsi de la întrunirea în toamnă cu acesta în fața cetățenilor. Orice alta speculații până la decizia finală a PPDA nu este altceva decât un alt context care să hrănească propaganda oligarhică.”

Alegerile prezidențiale urmează să aibă loc pe 1 noiembrie 2020.

Liderul Partidului Platforma Demnitate și Adevăr Năstase a participat la alegerile prezidențiale din 2016, dar s-a retras în favoarea Maiei Sandu.

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram