/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

Atenție, șoferi! Traficul rutier va fi suspendat pe unele străzi din capitală

missing
04 iunie 2020, ora 17:59

Traficul rutier pe două străzi din Capitală va fi suspendat pentru mai multe zile, informează Primăria municipiului Chișinău. Conducătorii auto care traversează cartierele date sunt îndemnaţi să respecte semnalizarea rutieră temporară sau să ocolească zona respectivă.

Astfel, în perioada 08 iunie – 10 iulie, a.c., va fi suspendat traficul rutier tpe str. Andrei Doga, 19/1, pe tronsonul str. Aerodromului – bd. Renașterii Naționale. Măsura este impusă de executarea lucrărilor de reabilitare a rețelelor termice gestionate de S.A. „Termoelectrica”.

De asemenea, începând cu data de 08.06.2020 până pe data de 28.06.2020, va fi suspendat parțial traficul rutier pe str. Sarmizegetusa, în perimetrul străzilor Cernăuți și str. Pompierilor, în legătură cu executarea lucrărilor de reparație capitală a rețelelor termice.

Serviciile municipale de profil solicită înțelegere și scuze din partea cetățenilor pentru incomoditățile create.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram