/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 802: Atac de Paște, drum spre Iad, sat cucerit și avion doborât! Zelenski: Rusia nu are dorință de pace

Cei trei adolescenți de la Tvardița, care și-ar fi violat colega de clasă, trimiși pe banca acuzaților

missing
04 iunie 2020, ora 11:56

Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS) a terminat urmărirea penală și i-a trimis pe banca acuzaților pe trei adolescenți din Tvardița, raionul Taraclia, care în noaptea  de 15 spre 16 martie 2020, ar fi abuzat sexual o fostă colegă de clasă.

Victima și cei trei inculpați ar fi consumat împreună alcool, după care indivizii ar fi violat-o pe adolescenta de 16 ani.

Dosarul a fost inițial investigat de Inspectoratul de Poliție Taraclia și Procuratura raionului Taraclia, iar ulterior, la 25 martie curent, dosarul a fost retras din procedură și transmis în gestiunea Direcției Generale Urmărire Penală a IGP, sub conducerea procurorilor PCCOCS.

Concomitent, pe dosar a fost format un grup de urmărire penală, care include și angajați ai organelor de drept din Taraclia.

În prezent, cei trei învinuiți se află în arest. Tinerii au fost puși sub învinuire pe două capete de acuzare: viol și satisfacerea poftei sexuale în forme perverse.

În cazul în care vinovăția acestora va fi demonstrată în instanța de judecată, făptașii riscă de la 5 la 12 ani închisoare.

Conform normelor de procedură, competența de examinare a faptelor îi revine Judecătoriei Cahul, sediul Taraclia, unde a și fost expediat dosarul.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram