/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Cum vor activa cimitirele din Capitală în următoarele cinci zile

04 iunie 2020, ora 12:42

Primăria municipiului Chișinău informează că în perioada: 05 – 09 iunie 2020, accesul pe teritoriul cimitirelor municipale va fi permis pe durata programului de activitate: 08:00 – 17:00, cu respectarea măsurilor de protecție: igiena mâinilor, purtarea măștii de protecție, respectarea distanței sociale etc..

Totodată, pe teritoriul cimitirului „Central”, în perioada 7 – 8 iunie 2020, accesul vizitatorilor va fi organizat doar prin intrarea principală din str. Armenească – str. A. Mateevici. Intrarea la cimitirul „Sfântul Lazăr” va fi autorizată prin punctele de acces situate pe strada Doina, unde vor fi prezenți reprezentanții poliției pentru organizare și monitorizarea situației.

În aceeași perioadă, va fi interzis accesul transportului privat pe teritoriile cimitirelor din capitală, în legătură cu executarea lucrărilor de salubrizare şi amenajare de către serviciile de profil.

Consumul de produse alimentare și a băuturilor alcoolice pe teritoriul cimitirelor este interzis. De asemenea, nu este permisă desfășurarea comerțului ambulant stradal pe teritoriul adiacent cimitirelor, iar unitățile de comerț existente vor activa cu respectarea strictă a măsurilor de prevenire a infecției COVID-19.

Î.M. „Combinatul Servicii Funerare” informează că duminică, 07 iunie, a.c., nu vor fi organizate înhumări. Pe data de 08.06.2020, luni, Biroul Pompe Funebre și Magazinul Rechizite Funerare va activa după un program redus, de la 08:00 până la 12:00, iar înhumările vor fi organizate doar la orele 09:00.

Măsurile sunt luate în contextul organizării în perioada 07 – 08 iunie, a sărbătorii „Paștele Blajinilor”.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram