/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

Numărul procurorilor infectați cu COVID-19 crește. Încă patru acuzatori de stat s-au contaminat

04 iunie 2020, ora 18:38

Numărul procurorilor infectați de coronavirus crește. Alți doi acuzatori de stat din cadrul Procuraturii Generale au fost testați pozitiv cu COVID-19. 

Purtătoarea de cuvânt a Procuraturii Generale, Maria Vieru, a declarat pentru tv8.md că astăzi în cadrul PG sunt contaminați, în total, cinci procurori.

Despre primii trei s-a aflat acum două zile.

De asemenea, în cadrul Procuraturii Anticorupție au fost confirmate încă două cazuri de îmbolnăvire în rândul acuzatorilor de stat. Astfel, bilanțul crește la opt procurori contaminați.

După ce au fost confirmați primii șase procurori cu COVID-19 din cadrul Oficiului central al Procuraturii Anticorupție, de la 1 iunie și până la finele acestei săptămâni instituția activează într-un regim special, de la distanță.

Șase procurori anticorupție, diagnosticați cu COVID-19

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram