/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

PUN anunță că echipa locală PAS din Florești a trecut în echipa sa. PAS: „Condamnăm aceste minciuni și atacuri obraznice”

04 iunie 2020, ora 15:02

Președintele Partidului Unității Naționale, Octavian Țîcu, împreună cu trei vicepreședinți au participat astăzi la ședința de constituire a Organizației Teritoriale PUN Florești. În cadrul evenimentului, au fost aleși președintele și secretarul PUN Florești. Totodată, reprezentanții PUN au anunțat că Organizația Locală PAS a orașului Florești a aderat la echipa acestora. 

Astăzi, a fost constituită Organizația Teritorială PUN Florești. În calitate de președinte al OT PUN Florești, a fost ales Iurie Cojocaru. Deasemenea, Organizația Locală PAS din orașul Florești au aderat la Partidul Unității Naționale”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a PUN.

În replică, reprezentanții PAS au precizat că de fapt declarațiile de mai sus sunt false, întrucât Iurie Cojocaru, a fost exclus din PAS încă în 2019, din cauza comportamentului grosolan.

Declarațiile PUN sunt absolut false, întrucât persoana la care se face referință – Iurie Cojocaru, a fost exclusă din PAS încă în 2019, din cauza comportamentului grosolan și samovolniciei acestuia, incompatibile cu valorile PAS. Organizația locală a or. Florești, în frunte cu doamna Valentina Cucu și organizația teritorială a r. Florești, în frunte cu doamna Larisa Novac, condamnă aceste minciuni și atacuri obraznice”, a precizat pentru tv8.md purtătoarea de cuvânt PAS Aurica Jardan.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram