/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

Traficul rutier va fi suspendat pe mai multe străzi din capitală. O porțiune de drum va fi închisă mai mult de o lună

missing
04 iunie 2020, ora 19:34

Primăria municipiului Chișinău anunță că în perioadele 05-07 iunie și 09-11 iunie va fi suspendat traficul rutier pe str. Ion Inculeț. Circulația va fi întreruptă în legătură cu executarea lucrărilor de reamplasare a pilonilor de energie electrică și telecomunicații.

De asemenea, în perioada 08 iunie-10 iulie va fi suspendat traficul rutier pe str. Andrei Doga, 19/1, pe tronsonul str. Aerodromului-bd. Renașterii Naționale. Măsura este impusă de executarea lucrărilor de reabilitare a rețelelor termice gestionate de S.A. „Termoelectrica”.

Totodată, în perioada 08-28 iunie va fi suspendat parțial traficul rutier pe str. Sarmizegetusa, în perimetrul străzilor Cernăuți și str. Pompierilor, în legătură cu executarea lucrărilor de reparație capitală a rețelelor termice.

Conducătorii auto care traversează cartierele unde este anunțată suspendare de trafic rutier sunt îndemnaţi să respecte semnalizarea rutieră temporară sau să ocolească zona respectivă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram