/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

/DOC/ Virusul COVID-19 a ajuns și la Curtea Supremă de Justiție. CSJ va lucra în regim special

missing
05 iunie 2020, ora 19:48

Curtea Supremă de Justiție anunță că în cadrul instanței a fost confirmat un caz de COVID-19. În legătură cu acest fapt, începând cu 9 iunie, Curtea Supremă de Justiție va activa în regim special de muncă.

Conform unei dispoziții semnate de președintele interimar al Curții Supreme de Justiție, Vladimir Timofti, la sediul CSJ vor lucra doar angajații fără de care nu este posibilă activitatea Curții, ceilalți vor munci de la distanță.

„Ședințele de judecată ale Colegiului Penal al CSJ, precum și pronunțarea hotărârilor motivate, pentru cauzele penale fixate pentru data 8-13 iunie se contramandează. Accesul persoanelor terțe la Curtea Supremă de Justiției se limitează”, se spune în document.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram