Breaking news/LIVE TEXT/ Război în Ucraina ziua 884: Atacuri cu drone, erou arestat, catastrofa din Rusia și soluția rapidă! Putin vrea un NATO

Dumitru Diacov: „Parlamentul va vota tot pachetul de legi ce ține de angajamentele R. Moldova față de UE”

missing
05 iunie 2020, ora 23:51

Președintele fracțiunii Partidului Democrat, Dumitru Diacov, susține că Parlamentul va vota tot pachetul de legi ce țin de angajamentele Republicii Moldova cu Uniunea European pentru a obține tranșa a doua din finanțarea macrofinanciară. Diacov spune că despre aceasta s-a discutat în cadrul ședinței coaliției de guvernare împreună cu Guvernul Chicu.

„Am discutat ordinea de zi: toate proiectele care trebuie adoptate până la sfârșitul vacanței și de joia viitoare ne vom ocupa de tot ce se deranjează colegii din opoziție. Vom adopta tot pachetul de legi ce ține de angajamentele Republicii Moldova cu Uniunea Europeană. Vom realiza tot acest pachet. Republica Moldova va primi tranșa a doua, sunt absolut convins”, a declarat Dumitru Diacov în cadrul emisiunii „Întreabă Ghețu” de la TV8.

Într-un comunicat de presă, Partidul Democrat a anunțat că deputaţii PDM şi PSRM au dat asigurări că sunt gata să aprobe în lectură finală proiectul de lege privind ONG-urile, cu modificările de rigoare, astfel încât orice riscuri de corupţie sau finanţare netransparentă să fie excluse.

De asemenea, PDM dă asigurări că proiectul privind cetăţenia din investiţii urmează a fi anulat, iar Consiliul Coordonator al Audiovizualului şi Consiliul Concurenţei – auditate.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegramTiktok

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md este permisă doar cu citarea sursei în primul alineat și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram