/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și spioni deghizați în mecanici. Tancurile Abrams, retrase de pe front

PDM: Guvernul are în continuare susţinerea majorităţii parlamentare şi a preşedintelui ţării

missing
05 iunie 2020, ora 22:42

Guvernul are în continuare susţinerea majorităţii parlamentare şi a preşedintelui ţării, inclusiv pentru îndeplinirea tuturor condiţiilor UE pentru tranşa a doua din asistenţa macro-financiară, anunță Partidul Democrat.

PDM anunță că în cadrul ședinței coaliției de guvernare s-a discutat despre progresele înregistrate în îndeplinirea angajamentelor necesare pentru obţinerea tranşei a doua din asistenţa macro-financiară.

„Majoritatea parlamentară va acorda suport Guvernului pentru aprobarea, în termenii stabiliţi, a tuturor proiectelor necesare. Astfel, deputaţii PDM şi PSRM au dat asigurări că sunt gata să aprobe în lectură finală proiectul de lege privind ONG-urile, cu modificările de rigoare, astfel încât orice riscuri de corupţie sau finanţare netransparentă să fie excluse. De asemenea, proiectul privind cetăţenia din investiţii urmează a fi anulat, iar Consiliul Coordonator al Audiovizualului şi Consiliul Concurenţei – auditate”, se spune într-un comunicat de presă al PDM.

Deputaţii din majoritatea parlamentară și membrii Guvernului au menţionat importanţa resurselor financiare, mai ales în contextul crizei provocate de coronavirus, inclusiv a tranşei a doua în valoare de 30 milioane de euro din partea Uniunii Europene.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram