/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

Primarul Ion Ceban a convocat Comisia Excepțională pentru a discuta despre Paștele Blajinilor. „Cimitirele trebuie să rămână închise”

missing
05 iunie 2020, ora 23:01

Primarul municipiului Chișinău, Ion Ceban, anunță că a convocat mâine în ședință Comisia Extraordinară de Sănătate Publică. În cadrul ședinței se va discuta despre Paștele Blajinilor, care urmează să aibă loc pe 7 și 8 iunie.

În opinia primarului, cimitirele trebuie să rămână închisă.

„Cu regret, nu sunt împuternicit să decid să fie închise cimitirele. Pe parcursul zilei am insistat să fie întrunită Comisia Extraordinara de Sănătate Publică municipală. Sper mâine la prima oră, când va avea loc ședința, să fie luată o decizie corectă – cimitirele trebuie să rămână închise”, a anunțat primarul.

Amintim că atât premierul, ministra Sănătății, cât și șeful Agenției Naționale de Sănătate Publică au îndemnat oamenii să stea în aceste zile acasă, să nu participe la procesiunile legate de Paștele Blajinilor în legătură cu numărul mare de contaminare cu COVID-19.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram