/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

Tom Cruise vrea să construiască un „sat de lux” liber de noul coronavirus pentru a putea continua filmările la „Misiune Imposibilă 7”

missing
05 iunie 2020, ora 17:25

Actorul Tom Cruise plănuiește să construiască un „sat de lux” liber de coronavirus, pentru ca echipa sa de la „Misiune Imposibilă 7” să fie în siguranță.

Potrivit „The Sun”, starul de la Hollywood intenționează să creeze un sat improvizat pe un sit RAF abandonat din Oxfordshire. Actorul și producătorul, împreună cu distribuția vor rămâne în rulotele VIP ale Winnebago, astfel încât să se poată proteja de noul coronavirus.

„The Sun” a citat o sursă din preajma actorului, care susține că ”filmul are întârzieri mari și nu sunt semne că lucrurile vor reveni curând la normal, iar aceasta ar putea fi o soluție pentru a se mișcă lucrurile rapid și în siguranță. Practic, o parte din cele mai mari staruri ale lumii vor locui împreună, în același perimetru, în locuri VIP”.

Informațiile nu au fost deocamdată confirmate de reprezentanții oficiali ai lui Tom Cruise, dar au făcut deja înconjurul presei internaționale, scrie tabuhighlife.ro.

Lansarea „Mission: Impossible 7” a fost amânată din iulie 2021 pentru 19 noiembrie 2021, în urma măsurilor luate pe timpul pandemie. Pentru a nu mai amâna și mai mult evenimentul, se pare că actorul și producătorul în vârstă de 57 de ani ar fi venit cu această soluție.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram