/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Secretarul general al Guvernului României, despre declarațiile deputatului român: „Emanuel Ungureanu este un personaj pitoresc care face declaraţii spumoase”

06 iunie 2020, ora 16:56

Secretarul general al Guvernului României, Antonel Tănase dezminte declarațiile făcute de deputatul român Emanuel Ungureanu, precum că lotul de ajutor umanitar donat de România statului nostru ar fi de proastă calitate. Potrivit lui Tănase, Ungureanu și-ar face PR politic, întrucât „urmează două runde de alegeri”.

„Din punctul meu de vedere declarațiile d-lui Ungureanu sunt unele politice. Nu are suport în realitate. Face parte dintr-o campanie internă. Se apropie campania electorală, urmează două runde de alegeri, în septembrie sunt alegerile locale, în decembrie -alegerile parlamentare. Emanuel Ungureanu este un personaj pitoresc care face declaraţii spumoase, acoperite de imunitatea parlamentară. România a oferit Republicii Moldova un pachet consistent de sprijin pentru combaterea COVID-19, prin organizarea unei misiuni medicale, donarea de echipamente medicale, medicamente şi dispozitive medicale, care s-au încadrat în parametri de calitate, conform certificatelor puse la dispoziţie, a declarat Antonel Tănase la emisiunea „Punctul de AZi” de la TVR Moldova.

Precizăm că vicepreşedintele Comisiei de sănătate a Camerei Deputaţilor, Emanuel Ungureanu (USR) susţine că măştile şi echipamentele donate de România statului nostru ar fi de proastă calitate. Deputatul român mai afirmă că lotul ar fi fost refuzat de spitalele din România, potrivit Agerpres. Mai mult, deputatul s-a prezentat, miercuri, la Direcția Națională Anticorupție pentru a oferi detalii într-un dosar care vizează achiziţii de materiale de protecţie împotriva infecţiei cu noul coronavirus.

Vezi și:

Reacția lui Dragancea după declarațiile deputatului român precum că lotul de ajutor umanitar oferit de România ar fi fost de proastă calitate

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram