/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

Ce se întâmplă în organismul tău dacă bei chefir timp de o lună

missing
08 iunie 2020, ora 08:10

Iaurtul este un aliment foarte sănătos, dar chefirul este un adevărat medicament pentru organism. O femeie și-a întărit sistemul imunitar și a dat jos câteva kilograme bune pur și simplu consumand kefir timp de 30 de zile.

„La numai o săptămână de când am început să beau chefir, am început să mă simt mult mai bine, metabolismul meu s-a accelerat, și am început să mă simt mult mai energizată. După două săptămâni, am observat că pantalonii au devenit mai puțin ficși pe talie, iar după trei săptămâni slăbisem în mod vizibil în zona burții”, susține femeia, scrie Realitatea.net.

După câteva căutări pe internet, femeia și-a procurat fermenți și culturi fungice pentru chefir. S-a hotărât să înlocuiasca masa de seara cu o cana din bautura pe care și-a preparat-o singură.

A băut chefir timp de o lună. Nu a schimbat cu nimic alimentația de la masă de dimineață și de prânz, dar, în loc de cină, a consumat în fiecare zi 250 ml de kefir proaspăt stors.

Dupa trei saptamani, femeia a slabit 3 kg din jurul taliei si din zona abdomenului!

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram