/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 800: Lupte grele, permisiunea Londrei și ironia Rusiei. Oficial SUA: Războiul nu se va încheia curând

UPDATE: Două femei, mamă și fiică, au murit intoxicate cu ciuperci! Un copil de trei ani a ajuns la reanimare cu convulsii

missing
08 iunie 2020, ora 13:44

UPDATE: Cele două femei descoperite moarte în apartament erau mamă și fiică. Mama de 47 de ani și fiica de 26 de ani ar fi murit intoxicate cu ciuperci.

Potrivit poliției, acestea împreună cu soțul tinerei ar fi mers ieri la cules ciuperci în pădure. Oamenii legii au găsit ciuperci gătite într-o farfurie și într-o tigaie din bucătărie.

Copilul în vârstă de doar trei ani a fost internat la Reanimare la spitalul din Rezina. Minorul avea convulsii și vomita.

Două femei au fost găsite fără viață într-un apartament la Rezina. În locuință se mai afla și un copil, care a fost transportat de urgență la spital.

Informația a fost confirmată pentru tv8.md de purtătoarea de cuvânt a IP Rezina, Elena Băetrău.

Preliminar, cei trei s-ar fi intoxicat.

Revenim cu detalii…

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram