/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 801: Atacuri și în ajun de Paște! Alerta lui Zelenski, dat în căutare de Rusia: „Urmează o nouă etapă„

UPDATE: Alerta cu bombă de pe strada Maria Cebotari - falsă

missing
08 iunie 2020, ora 16:14

UPDATE ORA 16:13 Alerta cu bombă de pe strada Maria Cebotari din sectorul Centru al capitalei s-a dovedit a fi falsă.

În urma examinării de către geniști, careva obiecte suspecte sau explozibile nu au fost depistate. Circumstanțele se stabilesc, a comunicat ofițera de presă a DP Chișinău, Natalia Stati.

ORA 15:22 Alerta cu bombă a fost pe strada Maria Cebotari din sectorul Centru al capitalei și nu în preajma Ambasadei SUA la Chișinău. Inspectoratul de Poliție Buiucani a fost sesizat de către patrula de carabinieri că sub un copac a fost depistată o geantă suspectă.

La fața locului imediat sau deplasat polițiștii și angajații „Bomteh”. Circumstanțele se stabilesc, a comunicat ofițera de presă a DP Chișinău, Natalia Stati.

ORA: 14:50 Alertă lângă Ambasada SUA la Chișinău. Informația a fost confirmată pentru tv8.md de către ofițera de presă a DP Chișinău, Natalia Stati. Polițiștii au găsit o geantă suspectă.

Pe rețelele sociale au fost publicate imagini de la fața locului din care se poate vedea că zona a fost încercuită și au intervenit oamenii legii.

Foto: Facebook/ Victor Para

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram