/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Veste bună pentru șoferi! Este disponibilă harta drumurilor din Chișinău aflate în reparație. Cum o puteți accesa

missing
08 iunie 2020, ora 10:28

O hartă interactivă cu drumurile din Chișinău aflate în reparație este accesibilă de azi înainte pentru toată lumea. Online sunt prezentate străzile și trotuarele unde se efectuează lucrări și adresele unde este aplicat marcajul rutier.

Harta interactivă poate fi accesată aici. Sunt prezentate informații despre volumul lucrărilor, data începerii/finalizării obiectivului și responsabilul de executare. Fiecare adresă este însoțita și de poze.

La încheierea lucrărilor, pentru fiecare obiectiv vor fi indicate și costurile. Informațiile vor fi permanent actualizate, în funcție de desfășurarea lucrărilor, a scris pe pagina sa de Facebook, primarul capitalei Ion Ceban.

În prezent, Primăria Chișinău dispune de încă două asemenea platforme online: hartă digitală cu zonele de răspândire a ambroziei pe teritoriul capitalei și locațiile grupurilor sanitare în zonele de parc.

Potrivit edilului capitalei, actualmente se lucrează la harta care va cuprinde construcțiile problematice din capitală și altă platformă online în care vor fi incluse intersecțiile din oraș, unde se produc cele mai multe accidente rutiere.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram