/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Altercații în studioul TV8. Doi deputați s-au luat la palme în pauza emisiunii "Cutia Neagră"

missing
09 iunie 2020, ora 23:10

Altercație în studioul TV8. Deputații Grigore Novac și Mihai Popșoi s-au bătut în pauza emisiunii „Cutia Neagră”. Totul s-a luat de la faptul că deputatul PAS l-a criticat pe deputatul PSRM și i-a amintit că ar fi înregistrat o căsătorie fictivă pentru a beneficia de unele terenuri. Ulterior, Grigore Novac i-a reproșat lui Popșoi să nu se lege de soția lui și de rudele lui. 

Prezentatoarea emisiunii, Mariana Rață a menționat că în pauză lucrurile au degenerat și au urmat replici dure, inclusiv cu cuvinte necenzurate. Ulterior, Novac s-a ridicat și l-a lovit pe Popșoi, iar acesta din urmă a chemat imediat Poliția după care i-a tras și el o palmă deputatului socialist.

Între cei doi a apărut o altercație și au fost despărțiți de angajații TV8. „Am fost nevoiți să prelungim publicitatea ca să se poată liniști”, a menționat Mariana Rața.

La sfârșitul emisiunii, Grigore Novac a fost întrebat dacă îi pare rău pentru gestul făcut și deputatul socialist a decalrat că nu regretă pentru că deputatul PAS nu are dreptul să se lege de soția sa.

TV8 condamnă un astfel de comportament.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram