/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și spioni deghizați în mecanici. Tancurile Abrams, retrase de pe front

/VIDEO/ Trei moldoveni au trecut frontiera cu bunuri pentru care nu dețineau acte. Cum a fost posibil

missing
09 iunie 2020, ora 16:40

Trei bărbați au trecut frontiera cu bunuri pentru care nu dețineau acte, dar au fost totuși stopați de către polițiștii de frontieră, la scurt timp, după ce li s-a permis intrarea în țară. Reprezentanții instituției spun că cei trei au putut trece hotarul fără a prezenta documente ce ar justifica deținerea legală a mărfurilor întrucât în competența polițiștilor este doar verificarea actelor de călătorie și ale celor care țin de mijloacele de transport, iar verificarea actelor ce țin de compartimentul marfar este în competența Serviciului Vamal. Ultimii au spus că vor reveni cu detalii la acest subiect. 

Conducătorii auto s-au dovedit a fi cetățeni ai Republicii Moldova cu vârstele cuprinse între 33 și 40 de ani. Cei trei conduceau automobile de model „Mercedes Vito”, cu numere de înmatriculare olandeze. Ei au fost stopați pe traseul Leușeni – Chișinău, după ce li s-a autorizat intrarea în țară.

În compartimentul marfar al acestora, polițiștii de frontieră au depistat aparate tehnice și alte obiecte destinare comercializării. Au fost găsite 16 mașini de spălat, 27 de cazane pentru încălzire, patru biciclete staționare, două biciclete mobile, un cuptor electric, trei aparate de cafea și 12 anvelope cu jante.

La solicitarea polițiștilor de frontieră, bărbații nu au putut prezenta bonuri de plată sau documente confirmative ce ar justifica deținerea legală a mărfurilor. Atât mijloacele de transport cât și bunurile au fost indisponibilizate la sediul Sectorului Poliției de Frontieră Leușeni.

Cercetările pe caz continuă și la această oră, până la elucidarea tuturor circumstanțelor.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram