/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și alerta ISW. Ucraina a retras tancurile Abrams de pe linia frontului

Grigore Novac spune că s-a încercat coruperea și a deputaților socialiști. „S-au depus plângeri la Procuratură”

missing
10 iunie 2020, ora 07:47

Deputați ai Partidului Socialiștilor au depus plângere la Procuratură în legătură cu coruperea deputaților. Despre aceasta a anunțat deputatul PSRM Grigore Novac. Potrivit lui, trei deputați cărora li s-ar fi propus surse financiare deja au depus plângerea la Procuratură, iar încă un coleg de-al lui urma să se adreseze la PG.

Grigore Novac spune că nu știe concret câtor deputați li s-ar fi propus bani, dar spune că sunt cel puțin patru.

„Au venit și pe la noi. Eu nu știu cât de mulți, știu că cel puțin patru. – Cine sunt? – Haideți să nu-i speriem pe cei cărora le-a tresărit inima”, a declarat deputatul socialist în biroul emisiunii „Cutia Neagră” de la TV8.

Parlamentarul spune că numele acestora se va afla cu siguranță pentu că informația o să apară. „Ei au diferite instrumente. Pot să meargă și pe la rude, prin intermediul unor persoane care cunosc un deputat. Diferite metode aplică”, a menționat socialistul.

Deputatul este convins că colegii lui din Parlament nu vor părăsi fracțiunea.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram