/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Număr record de cazuri noi de infectare cu COVID în R. Moldova

missing
10 iunie 2020, ora 16:50

Ministerul Sănătății a anunțat un număr record de cazuri noi de infectare cu COVID. În ultimele 24 de ore, alte 296 de persoane au fost confirmate cu coronavirus în Republica Moldova, dintre care patru în regiunea transnistreană. 

Din numărul total de cazuri din această zi, 31 sunt lucrători medicali: medici – patru, asistenți medicali – 21, personal auxiliar – șase. Astfel, bilanțul persoanelor infectate cu noul coronavirus a ajuns la 10 321 de cazuri.

Până la această oră, cel mai mare număr de cazuri noi de infectare cu COVID a fost 264. Această cifră a fost înregistrată pe 6 iunie.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram