/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

/VIDEO/ Un lan impunător de cânepă, depistat la Varnița. Un bărbat, suspectat de cultivare și creștere a drogurilor

missing
10 iunie 2020, ora 12:25

Un lan impunător de cânepă a fost descoperit de către polițiști pe teritoriul satului Varnița. Plantația de 30 de ari a fost smulsă, iar o parte a fost transmisă pentru efectuarea expertizei. Acestea ulterior vor fi nimicite prin ardere.

Oamenii legii au documentat un bărbat, în vârstă de 65 de ani, locuitor al satului Varnița, raionul Anenii Noi. Acesta este suspectat de cultivare și creștere a drogurilor.

Incidentul a fost înregistrat pe 5 iunie, în urma acțiunilor de verificare a unei informații operative, care s-a adeverit a fi corectă potrivit rezultatelor obținute.

Poliţia atenţionează că, în vizor rămân categoriile de cetăţeni, care produc, comercializează, livrează sau importă substanţe narcotice şi psihotrope.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram