Breaking news/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 968: Atac masiv, RO-alert și risc pentru Moldova! Zelenski explică „primul pas către război mondial”

Un angajat al INI, bătut crunt de un vameș, a fost transportat cu o cursă charter la o clinică din Germania

missing
11 iunie 2020, ora 19:20

Colonelul Inspectoratului Național de Investigații Andrei Bălănescu a fost bătut crunt de un vameș. Din cauza stării grave în care se afla, Andrei Bălănescu a fost transportat cu o cursă charter la o clinică specializată din Germania. Despre aceasta a scris fostul șef al „MoldAtsa” Sorin Stati pe o rețea de socializare.

Potrivit lui Stati, aceasta s-a întâmplat pe 5 iunie, într-un local din orășelul Durlești, care i-ar aparține colonelului INI. Fostul șef al MoldAtsa susține că loviturile în regiunea capului au fost într-atât de puternice încât, după traumele primite, acesta riscă să-și piardă vederea.

Ulterior, colonelul INI a fost transportat cu o cursă charter la o clinică specializată din Germania pentru tratament.

TV8 a făcut rost de planul de zbor al avionului:

Tipul aeronavei: C25A
Aeroportul de destinație EDDM Munhen
Ora decolării din LUKK în UTC: 07:45
Data: 08.06.2020
Ora aterizării din LUKK în UTC: 07:20
Aeroportul unde a sosit: LOWL Viena

Foto: Facebook/Sorin Stati

Contactată de tv8.md, purtătoarea de cuvânt a Procuraturii Generale, Maria Vieru, a menționat că procurorii au cerut în instanță arestarea agresorului, însă judecătorul l-a eliberat sub control judiciar. Potrivit ei, procurorii nu sunt de acord cu încheierea instanței și au contestat-o la Curtea de Apel, cerând cercetarea în stare de arest.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegramTiktok

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md este permisă doar cu citarea sursei în primul alineat și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.