/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 800: Lupte grele, permisiunea Londrei și ironia Rusiei. Oficial SUA: Războiul nu se va încheia curând

/FOTO/ După incendiul de la biserica din Dumbrava, Mitropolitul Moldovei cere ajutorul oamenilor pentru reconstrucția Centrului social

missing
12 iunie 2020, ora 16:50

Mitropolitul Moldovei vine cu un mesaj către oameni, îndemnându-i să conribuie la refacerea Centrului Social pentru copii, adolescenți și adulți ”Față către față”, care ieri a ars în proporții de 50% în incendiul izbucnit pe teritoriul Bisericii de la Dumbrava.

„Ne adresăm oamenilor de bună credință, pentru ca, unindu-ne forţele, cu ajutorul Bunului Dumnezeu, să contribuim la refacerea acestui Centru Social și de Caritate. Situaţia în care se află Parohia Dumbrava este cu atât mai grea, cu cât incendiul a avut loc după efectuarea unor ample lucrări de finisare, care au implicat forţe, precum şi contribuţii materiale şi financiare mari.

Vă îndemnăm să punem cu toţii umărul, fiecare după puterile sale, pentru ca această instituție bisericească de menire socială să-și înceapă cât mai curând activitatea”, se arată în comunicatul emis de Mitropolia Moldovei.

Contul Bancar pentru ajutor Financiar:

Beneficiar:Biserica „Sfântul Petru Movilă” s. Dumbrava
Cod fiscal: 38584014
BC VICTORIABANK SA,
Filiala 17 Chişinău VICBMD2X457
MD91VI022241700000167MDL

Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, focul a cuprins mansarda Centrului Social pentru copii, adolescenți și adulți „Față în Față”cu suprafața de aproximativ 80 m2.

Incendiu puternic la o biserică din Dumbrava. Șapte echipaje de pompieri au luptat să stingă focul

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram