/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și spioni deghizați în mecanici. Abrams, retrase de pe linia frontului

/VIDEO/ Boom pe piața imobiliară: Oamenii cumpără case și apartamente cu terase

missing
12 iunie 2020, ora 11:23

Carantina a avut influențe mari asupra pieței imobiliare. Dacă anterior oamenii optau pentru apartamente cu suprafețe mici, acum se mărește numărul celor care preferă să procure o casă sau un apartament cu terasă.

Cu cele mai sofisticate oferte în acest sens vine Oasis Apartments. Compania de construcție le propune clienților penthouse-uri cu terase și vedere panoramică asupra întregului Chișinău.


Angajații companiei confirmă că fiecare dintre penthouse-urile de la Oasis dispune de minim o terasă, unde puteți urmări răsăritul și apusul. Optați pentru apartamentul care vă inspiră zilnic prin panorame uimitoare.

Penthouse în complexul Oasis înseamnă: 

  • Ferestre panoramice;
  • Living spațios de minim 50m2;
  • Baie cu priveliștea spre oraș;
  • Poduri înalte de 3.30m.

De asemenea, Oasis anunță că numărul de astfel de apartamente este limitat! Prima rată este de 10% – 17000€.

Investiți acum, cu gândul la ziua de mâine – alegeți complexul care vă oferă un trai confortabil, punându-vă pe tavă tot de ce aveți nevoie, economisindu-vă timpul și energia.

Complexul locativ Oasis susține modul sănătos de viață, motiv pentru care proiectul este prevăzut cu Sală de Fitness, Wellness & SPA by Aquaterra, locul care vă va ajuta să vă păstrați o formă fizică bună, să vă umpleți de energie și să radiați.

Apelați pentru detalii: +37360222154.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram