Carantina a avut influențe mari asupra pieței imobiliare. Dacă anterior oamenii optau pentru apartamente cu suprafețe mici, acum se mărește numărul celor care preferă să procure o casă sau un apartament cu terasă.

Cu cele mai sofisticate oferte în acest sens vine Oasis Apartments. Compania de construcție le propune clienților penthouse-uri cu terase și vedere panoramică asupra întregului Chișinău.


Angajații companiei confirmă că fiecare dintre penthouse-urile de la Oasis dispune de minim o terasă, unde puteți urmări răsăritul și apusul. Optați pentru apartamentul care vă inspiră zilnic prin panorame uimitoare.

Penthouse în complexul Oasis înseamnă: 

  • Ferestre panoramice;
  • Living spațios de minim 50m2;
  • Baie cu priveliștea spre oraș;
  • Poduri înalte de 3.30m.

De asemenea, Oasis anunță că numărul de astfel de apartamente este limitat! Prima rată este de 10% – 17000€.

Investiți acum, cu gândul la ziua de mâine – alegeți complexul care vă oferă un trai confortabil, punându-vă pe tavă tot de ce aveți nevoie, economisindu-vă timpul și energia.

Complexul locativ Oasis susține modul sănătos de viață, motiv pentru care proiectul este prevăzut cu Sală de Fitness, Wellness & SPA by Aquaterra, locul care vă va ajuta să vă păstrați o formă fizică bună, să vă umpleți de energie și să radiați.

Apelați pentru detalii: +37360222154.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!