/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

Aeroportul Internațional Chișinău, pregătit să își reia activitatea. Regulile impuse pentru pasageri

missing
13 iunie 2020, ora 14:23

Aeroportul Internațional Chișinău își reia activitatea de luni, 15 iunie. Astfel, pasagerii vor trebuie să respecte un șir de reguli, impuse pentru a preveni răspândirea infecției cu coronavirus. 

Înainte de plecare, pasagerii sunt îndemnați să cunoască regulile de siguranță ale companiei aeriene care va opera zborul. Nerespectarea acestor condiții poate duce la refuzul îmbărcării la bord.

În momentul sosirii la Aeroport, pasagerii trebuie să se asigure că sunt echipați corespunzător cu echipament individual de protecție: măști medicale, soluții dezinfectante.

În terminalul Aeroportului vor fi primiți doar pasagerii, care poartă măști de protecție. Purtarea măștilor de protecție devine obligatorie pentru toți pasagerii și persoanele din incinta aeroportului, din momentul în care intră în clădirea Aeroportului până la părăsirea clădirii terminale a aeroportului de destinație.

Măștile ar trebui înlocuite, de obicei, după ce au fost folosite timp de 4 ore, pasagerii trebuie să se asigure cu o aprovizionare suficientă de măști pe toată durata călătoriei.

”Respectați distanțarea socială (1,5 – 2 metri), respectați marcajele speciale și barierele fizice pentru asigurarea distanței corespunzătoare. Pasagerii vor fi supuși controlului temperaturii corporale, iar persoanele cu o temperatură corporală de peste 38oC nu vor fi admise în clădirea terminalului de pasageri. Spălați-vă cât mai des pe mâini, timp cel puțin 20 de secunde cu apă și săpun și folosiți, de asemenea, un produs de igienizare pe bază de alcool. Când strănutați sau tușiți acoperiți gura și nasul cu un țesut sau în pliul cotului. Limitați contactul direct cu suprafețe și oameni”, se mai arată în nota emisă de către responsabilii de la Aeroport.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram