/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

Nu îţi permiţi un MINI John Cooper Works GP de ediţie limitată? Iată ce se propune ca o alternativă

missing
13 iunie 2020, ora 13:29

MINI John Cooper Works reprezintă expresia absolută a plăcerii de a conduce în segmentul premium pentru automobile de clasă mică.

Caracteristicile sale sportive sunt depăşite doar de o bijuterie rară: noul MINI John Cooper Works GP. Motorul şi tehnologia trenului său de rulare îşi dezvăluie adevăratul potenţial pe circuit.

FOTO: autoblog.md

O parte din caracterul fascinant al modelului produs într-o serie redusă de doar 3.000 de unităţi poate fi transferat acum şi pe MINI John Cooper Works.

Din iulie 2020, pachetul John Cooper Works GP este livrat în echiparea de fabrică şi pe MINI John Cooper Works. Află ce include pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram