/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/VIDEO/ Declarațiile actorului rus, Mihail Efremov, după ce a provocat un accident la Moscova în care a decedat un bărbat: „Nu știu cum să îmi cer scuze de la familia victimei”

13 iunie 2020, ora 09:18

Cunoscutul actor rus, Mihail Efremov, cel care în noaptea de luni, 8 iunie, a provocat un cumplit accident la Moscova în urma căruia un bărbat a decedat, a făcut un filmuleț video în care recunoaște că a urcat la volan, fiind în stare de ebrietate și își cere scuze de la familia victimei, scrie presa rusă.

„Au trecut patru zile de la acea blestemată zi de luni. Atunci, nu știam ce să spun și nici acum nu știu. Nu știu cum și cu ce cuvinte să-mi ceri iertare de la familia lui Serghei Zakharov.

Dar o fac, deși știu că nu mă vor ierta. Îi voi ajuta din toate punctele de vedere, dacă acceptă. Și, desigur, nu am iertare de la soția mea, de la copiii mei. Și de la toți cei care au crezut în mine. În general, este de neiertat să conduci în stare de ebrietate. Ca urmare, o persoană nevinovată moare, un om bun. Nu înțeleg cum să trăiesc. Știu, mulți oameni cred că, ca artist, mă vor ierta”, declară actorul.

Accidentul s-a produs pe 8 iunie, la Moscova. Potrivit presei ruse, atunci, actorul rus, fiind în stare de ebrietate, la volanul unui Jeep a intrat pe contrasens și a lovit o Lada. În urma impactului, șoferul mașinii Lada, un bărbat de 57 de ani, care lucra în calitate de curier la un magazin, a fost transportat în stare gravă la spital, iar ulterior s-a stins. Mihail Efremov a fost reținut, testele au arătat că acesta se afla în stare de ebrietate. Dacă va fi găsit vinovat, actorul riscă de la 5 la 12 ani de închisoare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram