/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/DOC/ De mâine, transportul public din capitală va lucra în regim special. Decizia luată de CESP Chișinău

14 iunie 2020, ora 20:30

Începând de mâine și până la 30 iunie, transportul public din municipiul Chișinău va lucra în regim special. Comisia extraordinară de sănătate publică a municipiului Chișinău a decis astăzi ca troleibuzele, microbuzele și autobuzele să cicule doar dimineața și seara.

Astfel, transportul public va circula dimineața între orele 05.00 și 10.00, iar seara – între 15.30 și 21.30.

De asemenea, va fi interzisă îmbarcarea persoanelor care nu vor purta măști de protecție.

Numărul maxim admis de pasageri în troleibuze și autobuze de tip standard va fi de 35-40 de persoane, iar în cele cu capacitate sporită, articulate, va fi de 50-60 de oameni.

În microbuze se va permite doar circulația pe scaune.

Comisia extraordinară de sănătate publică a municipiului Chișinău anunță că va solicita autorităților publice centrale prezența forțelor de ordine (carabinieri și angajați ai forțelor armate) în stațiile de transport public pentru monitorizarea pasagerilor, pentru controlul îmbarcărilor restricționate, neadmiterea îmbulzelii, îmbarcării călătorilor fără măști de protecție. 

Hotararea_nr_7_din_14_06_20…

Amintim că astăzi a fost restricționată circulația transportului public în municipiul Chișinău.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram