Rebellion Williams Esport a fost echipa care a câştigat acum câteva ore ediţia inaugurală a cursei de 24 de ore de la Le Mans, simulată virtual, după un efort combinat fenomenal dintre cei doi piloţi profesionişti din autosportul real Louis Deletraz şi Raffaele Marciello, dar şi cei doi jucători esports Nikodem Wisniewski şi Kuba Brzezinski.

Cele 24 de ore de Le Mans virtual, un eveniment unic de anduranță organizat de FIA WEC, ACO și Motorsport Games, au reunit la un loc elita motorsport și cea sim racing.

Cu un flux live de 24 de ore și o serie de televiziuni de top din 57 de țări din întreaga lume care au retransmis-o, milioane de oameni s-au conectat pentru a urmări cei 200 de șoferi și cele 50 de automobile sportive, din 37 de țări diferite, cum se luptă pe circuitul virtual de la Sarthe. Află mai multe şi vezi cele mai interesante momente ale cursei, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!