/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

Cine a câştigat prima cursă 24h Le Mans simulată virtual? Băieţii de la Porsche au fost cei mai buni în clasa GTE

missing
15 iunie 2020, ora 12:30

Rebellion Williams Esport a fost echipa care a câştigat acum câteva ore ediţia inaugurală a cursei de 24 de ore de la Le Mans, simulată virtual, după un efort combinat fenomenal dintre cei doi piloţi profesionişti din autosportul real Louis Deletraz şi Raffaele Marciello, dar şi cei doi jucători esports Nikodem Wisniewski şi Kuba Brzezinski.

Cele 24 de ore de Le Mans virtual, un eveniment unic de anduranță organizat de FIA WEC, ACO și Motorsport Games, au reunit la un loc elita motorsport și cea sim racing.

Cu un flux live de 24 de ore și o serie de televiziuni de top din 57 de țări din întreaga lume care au retransmis-o, milioane de oameni s-au conectat pentru a urmări cei 200 de șoferi și cele 50 de automobile sportive, din 37 de țări diferite, cum se luptă pe circuitul virtual de la Sarthe. Află mai multe şi vezi cele mai interesante momente ale cursei, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram