Ford dezvăluie astăzi noile versiuni de echipare Trail și Active, puternice și potrivite pentru rulare în off-road. Acestea sunt disponibile pentru gama de vehicule comerciale Transit și Tourneo și pot fi comandate acum, urmând a fi livrate până la sfârșitul acestei veri.

Noile versiuni Transit Trail și Transit Custom Trail au fost concepute special pentru a funcționa în medii de lucru mai dure, beneficiind de un nivel al tracțiunii îmbunătățit cu ajutorul unui nou diferențial mecanic cu alunecare limitată (mLSD) pentru modelele Transit și Transit Custom cu tracțiune față, dar și pentru modelul Transit cu Tracțiune Integrală Inteligentă.

Modernizările unice aduse la exterior și interior asigură un plus de confort și de performanță modelelor Transit Trail și Transit Custom Trail, fără a compromite nivelul de ergonomie. Află mai multe din articolul complet de pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!