/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

Premieră: Noile versiuni de echipare Trail și Active duc gama Ford Transit pe un nou teritoriu

missing
15 iunie 2020, ora 16:33

Ford dezvăluie astăzi noile versiuni de echipare Trail și Active, puternice și potrivite pentru rulare în off-road. Acestea sunt disponibile pentru gama de vehicule comerciale Transit și Tourneo și pot fi comandate acum, urmând a fi livrate până la sfârșitul acestei veri.

Noile versiuni Transit Trail și Transit Custom Trail au fost concepute special pentru a funcționa în medii de lucru mai dure, beneficiind de un nivel al tracțiunii îmbunătățit cu ajutorul unui nou diferențial mecanic cu alunecare limitată (mLSD) pentru modelele Transit și Transit Custom cu tracțiune față, dar și pentru modelul Transit cu Tracțiune Integrală Inteligentă.

Modernizările unice aduse la exterior și interior asigură un plus de confort și de performanță modelelor Transit Trail și Transit Custom Trail, fără a compromite nivelul de ergonomie. Află mai multe din articolul complet de pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram