Vești bune pentru mediul înconjurător și toți prietenii naturii! Începând cu această lună, StarNet renunță la factura pe hârtie și o va expedia abonaților săi doar în format electronic. 

Factura electronică este varianta online pentru cea tipărită și primită prin poștă, doar că mai eco-friendly și mai benefică pentru sănătate! Mai puțină hârtie utilizată înseamnă mai puține deșeuri, mai mulți copaci și mai mult oxigen. 

Conform unui comunicat ai celor de la StarNet, renunțarea la factura pe hârtie s-a aflat mereu în lista de priorități ale companiei, ca parte a politicii de responsabilitate socială corporativă. Însă, situația dificilă provocată de pandemie i-a determinat să accelereze procesul de activare a facturii electronice pentru toți abonații. 

Ion Roșca, administrator StarNet: „Decizia de a renunța acum la factura pe hârtie a fost luată din motive de siguranță față de întreaga comunitate, pentru a respecta normele de distanțare fizică și a reduce la maxim riscul de infectare cauzat de interacțiunea dintre persoane din diferite medii”.

Acum, cei peste 150 000 de abonați Home ai companiei, pot sta acasă în siguranță și verifica starea contului printr-un singur click în poșta electronică sau în Cabinetul personal. 

Reprezentanții companiei speră că această inițiativă eco-friendly va fi preluată de cât mai mulți agenți economici locali. Doar astfel va putea fi construit un viitor mai bun, mai verde și mai sigur! 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!