/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Atac cu drone, reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski

StarNet renunță la factura pe hârtie 

missing
15 iunie 2020, ora 09:54

Vești bune pentru mediul înconjurător și toți prietenii naturii! Începând cu această lună, StarNet renunță la factura pe hârtie și o va expedia abonaților săi doar în format electronic. 

Factura electronică este varianta online pentru cea tipărită și primită prin poștă, doar că mai eco-friendly și mai benefică pentru sănătate! Mai puțină hârtie utilizată înseamnă mai puține deșeuri, mai mulți copaci și mai mult oxigen. 

Conform unui comunicat ai celor de la StarNet, renunțarea la factura pe hârtie s-a aflat mereu în lista de priorități ale companiei, ca parte a politicii de responsabilitate socială corporativă. Însă, situația dificilă provocată de pandemie i-a determinat să accelereze procesul de activare a facturii electronice pentru toți abonații. 

Ion Roșca, administrator StarNet: „Decizia de a renunța acum la factura pe hârtie a fost luată din motive de siguranță față de întreaga comunitate, pentru a respecta normele de distanțare fizică și a reduce la maxim riscul de infectare cauzat de interacțiunea dintre persoane din diferite medii”.

Acum, cei peste 150 000 de abonați Home ai companiei, pot sta acasă în siguranță și verifica starea contului printr-un singur click în poșta electronică sau în Cabinetul personal. 

Reprezentanții companiei speră că această inițiativă eco-friendly va fi preluată de cât mai mulți agenți economici locali. Doar astfel va putea fi construit un viitor mai bun, mai verde și mai sigur! 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram