/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

/VIDEO/ Mama lui Veaceslav Platon, înainte de eliberarea omului de afaceri: „Nu l-am văzut de patru ani”

missing
15 iunie 2020, ora 16:06

Mama lui Veaceslav Platon, care acum se află la intrarea în Penitenciarul nr. 13 și așteaptă ca omul de afaceri să fie eliberat din detenție, a declarat că este absolut convinsă că fiul ei este nevinovat. Femeia spune că nu l-a văzut pe Veaceslav Platon de patru ani.

Femeia spune că nu știa că ședința de judecată urma să aibă loc astăzi și Veaceslav Platon urma să fie eliberat. De asemenea, femeia spune că după eliberare, omul de afaceri nu va pleca peste hotare, ci va rămână în Chișinău. „El nu va pleca peste hotare pentru că, așa cum a promis, va face totul pentru ca să întoarcă miliardul acasă. El are mult de muncă”, a menționat femeia.

Mama omului de afaceri spune că fiul ei este nevinovat și consideră că acesta a stat degeaba în penitenciar până acum. „Toți înțelegeau că el stă degeaba în închisoare”, a declarat femeia pentru presă.

Astăzi, omul de afaceri Veceaslav Platon a fost eliberat. Despre aceasta a anunțat avocatul său Ion Cretu.

„Platon Veaceslav, după 4 ani de zile de chinuri, este liber. A fost admis demersul de suspendare a executării pedepsei!”, a scris Crețu pe pagina sa de Facebook.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram