Mama lui Veaceslav Platon, care acum se află la intrarea în Penitenciarul nr. 13 și așteaptă ca omul de afaceri să fie eliberat din detenție, a declarat că este absolut convinsă că fiul ei este nevinovat. Femeia spune că nu l-a văzut pe Veaceslav Platon de patru ani.

Femeia spune că nu știa că ședința de judecată urma să aibă loc astăzi și Veaceslav Platon urma să fie eliberat. De asemenea, femeia spune că după eliberare, omul de afaceri nu va pleca peste hotare, ci va rămână în Chișinău. „El nu va pleca peste hotare pentru că, așa cum a promis, va face totul pentru ca să întoarcă miliardul acasă. El are mult de muncă”, a menționat femeia.

Mama omului de afaceri spune că fiul ei este nevinovat și consideră că acesta a stat degeaba în penitenciar până acum. „Toți înțelegeau că el stă degeaba în închisoare”, a declarat femeia pentru presă.

Astăzi, omul de afaceri Veceaslav Platon a fost eliberat. Despre aceasta a anunțat avocatul său Ion Cretu.

„Platon Veaceslav, după 4 ani de zile de chinuri, este liber. A fost admis demersul de suspendare a executării pedepsei!”, a scris Crețu pe pagina sa de Facebook.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!