Tenismenul sârb Novak Djokovic, liderul mondial al tenisului masculin, a intrat săptămâna trecută în contact cu un jucător de baschet infectat cu COVID-19, scrie eurosport.ro.

Liderul mondial din ATP a organizat în weekend un turneu de tenis demonstrativ la Belgrad. La Academia de Tenis a lui Djokovic s-au aflat în tribune peste 4000 de spectatori, imaginile din capitala Serbiei fiind subiectul sfârșitului de săptămână.

Totuși, petrecerea a fost spartă luni, în momentul în care jucătorul de baschet al KK Partizan, Nikola Jankovic, a fost depistat pozitiv cu coronavirus. Acesta se întâlnise cu liderul mondial din ATP cu doar câteva zile în urmă, în cadrul unei ceremonii dedicate antrenorului de baschet, Dejan Milojevic, la care au luat parte și alte celebrități din lumea sportului sârb, cum ar fi Nikola Jokic.

Baschetbalistul Jankovic a declarat azi că este asimptomatic și că a fost testat ca procedură obligatorie în cadrul clubului. Novak a fost un invitat special la evenimentul la care ambii au luat parte. Djokovic, care este un contact al lui Jankovic, ar urma să fie parte a unei anchete epidemiologice în Serbia.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!