/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/FOTO VIDEO/ Mai multe troleibuze au stat în ambuteiaj la Botanica. Ce spun Poliția și RTEC

missing
16 iunie 2020, ora 15:39

Mai multe troleibuze au stopat pe marginea bulevardului Decebal din sectorul Botanica al capitalei din cauza unui accident rutier care s-a produs la intersecție cu strada Trandafirilor.

Un cititor a transmis la adresa redacției imagini de la fața locului  din care se poate vedea că pasagerii au fost evacuați din mijloacele de transport. Potrivit vicedirectorului Regiei Transport Electric (RTEC), Oleg Codreanu, troleibuzele care stau în ambuteiaj sunt de pe rutele cu nr.4 și nr.8 și au staționat în jur de 15 minute.

Totul s-a întâmplat din cauza unui accident rutier. Din imaginile transmise de către vicedirector se poate vedea că s-au ciocnit două automobile, ambele de marca „Mitsubishi”.

Ofițera de presă a DP Chișinău, Natalia Stati ne-a spus că poliția a fost sesizată la ora 14:40. Persoane rănite nu sunt, iar șoferul care se face vinovat riscă șase puncte de penalizare și 1 500 lei amendă.

La momentul publicării știrii circulația a fost reluată.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram