Mai multe troleibuze au stopat pe marginea bulevardului Decebal din sectorul Botanica al capitalei din cauza unui accident rutier care s-a produs la intersecție cu strada Trandafirilor.

Un cititor a transmis la adresa redacției imagini de la fața locului  din care se poate vedea că pasagerii au fost evacuați din mijloacele de transport. Potrivit vicedirectorului Regiei Transport Electric (RTEC), Oleg Codreanu, troleibuzele care stau în ambuteiaj sunt de pe rutele cu nr.4 și nr.8 și au staționat în jur de 15 minute.

Totul s-a întâmplat din cauza unui accident rutier. Din imaginile transmise de către vicedirector se poate vedea că s-au ciocnit două automobile, ambele de marca „Mitsubishi”.

Ofițera de presă a DP Chișinău, Natalia Stati ne-a spus că poliția a fost sesizată la ora 14:40. Persoane rănite nu sunt, iar șoferul care se face vinovat riscă șase puncte de penalizare și 1 500 lei amendă.

La momentul publicării știrii circulația a fost reluată.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!