/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/FOTO. VIDEO/ O tânără se plânge de condițiile mizerabile din spitalul raional Orhei. Reacția administrației

missing
16 iunie 2020, ora 17:25

O tânără se plânge că rudele sale diagnosticați cu Covid-19 au fost internați în condiții deplorabile în spitalul raional Orhei. Pe de altă parte administrația acestuia refuză să comenteze plângerile anonime.

Tânăra susține că fratele său și viitoarea soție a acestuia sunt internați de 14 zile în spitalul raional Orhei, însă nu au acces la condiții minime, iar în timp ce plouă afară, plouă și în salon.

„Normal ca atunci când ești responsabil și chemi ambulanța acasă, ești internat, testat pozitiv, și pus în “cletcă” cu condiții “speciale” cu duș care nu funcționează, cu robinet la fel de “bun”? NU. Normal să stai 14 zile internat în spital și să te speli cu șervețele umede?… și să mai fii și femeie cu tot pachetul? NU. Normal să ți se dea dezinfectant care peste câteva zile “face flori” ? NU. Normal să întrebi de ce ți se administrează anumite medicamente și să ți să răspundă: ” deatâtă” ? NU. Normal să ceri Internet (suntem în sec 21) și să nu existe? NU.
Normal să ceri “”un scaun drept masă”” pentru a putea “susține un examen final de universitate” , din spital, în condiții precare morale și materiale? NU. Normal să stai în spital și să ti fie frică să nu te mai infectezi și de altceva? NU.”, a scris tânăra pe o rețea socială.

Solicitat să comenteze, directorul interimar al Spitalului raional Orhei, Andrei Stratulat, a spus că nu reacționează la mesaje anonime.

„La telefoane anonime, eu răspuns nu dau. Las să se prezinte cine este și eu am să mă duc să îi arăt care sunt condițiile în spital”, a precizat Stratulat.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram