Scriind încă un capitol în cartea de berline sport de lux şi compacte, noul Lexus IS din gama anului 2021 a fost prezentat astăzi printr-o dezvăluire virtuală unică și captivantă.

De la debutul său, cu aproape 20 de ani în urmă, în SUA, IS a prosperat în crearea unor performanțe de conducere emoționante, sub forma unui sedan sportiv de lux cu tracțiune spate.

Deşi se aştepta o complet nouă generaţie a modelului, niponii au decis să revizuiască din greu maşina care deja exista, supunând-o unei serii de teste complexe pe Toyota Technical Center Shimoyama, care a fost deschis în 2019 în prefectura japoneză Aichi, aproape de sediul global Lexus. Acolo există şi o pistă de teste construită cu inspiraţie din Nurburgring-ul german. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!