/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

Premieră în SUA: Lexus IS s-a ales cu un alt facelift, mai profund

missing
16 iunie 2020, ora 09:37

Scriind încă un capitol în cartea de berline sport de lux şi compacte, noul Lexus IS din gama anului 2021 a fost prezentat astăzi printr-o dezvăluire virtuală unică și captivantă.

De la debutul său, cu aproape 20 de ani în urmă, în SUA, IS a prosperat în crearea unor performanțe de conducere emoționante, sub forma unui sedan sportiv de lux cu tracțiune spate.

Deşi se aştepta o complet nouă generaţie a modelului, niponii au decis să revizuiască din greu maşina care deja exista, supunând-o unei serii de teste complexe pe Toyota Technical Center Shimoyama, care a fost deschis în 2019 în prefectura japoneză Aichi, aproape de sediul global Lexus. Acolo există şi o pistă de teste construită cu inspiraţie din Nurburgring-ul german. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram