Moldova este o țară frumoasă – trebuie doar să ne dorim să o descoperim! Mereu am fost de această părere și iată că odată cu restricțiile de călătorie în afara țării, mulți dintre noi se văd nevoiți să călătorească prin țară.

Cu ceva timp în urmă am zis să filmez mici sfaturi de călătorie din locurile pe care le vizitez eu cu familia și cu ceva timp în urmă am plasat primul episod, cel de la Molovata.

Iar după asta a pornit… La fiecare început de weekend primesc mesaje și apeluri de la o sumedenie de prieteni sau oameni de pe Facebook și Instagram, iar întrebarea este simplă –  ce aș mai putea vedea prin Moldova?! Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD pentru detalii despre noul traseu.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!