/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și alerta ISW. Ucraina a retras tancurile Abrams de pe linia frontului

Șerpeni și Speia – Descoperă Moldova din Mașină. Idei de călătorie prin țară de la Constantin Mihalachi

missing
16 iunie 2020, ora 15:16

Moldova este o țară frumoasă – trebuie doar să ne dorim să o descoperim! Mereu am fost de această părere și iată că odată cu restricțiile de călătorie în afara țării, mulți dintre noi se văd nevoiți să călătorească prin țară.

Cu ceva timp în urmă am zis să filmez mici sfaturi de călătorie din locurile pe care le vizitez eu cu familia și cu ceva timp în urmă am plasat primul episod, cel de la Molovata.

Iar după asta a pornit… La fiecare început de weekend primesc mesaje și apeluri de la o sumedenie de prieteni sau oameni de pe Facebook și Instagram, iar întrebarea este simplă –  ce aș mai putea vedea prin Moldova?! Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD pentru detalii despre noul traseu.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram