/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și alerta ISW. Ucraina a retras tancurile Abrams de pe linia frontului

/VIDEO/ „Jos mâinile de pe meriȘOR”

missing
16 iunie 2020, ora 17:54

Protestatarii susținători ai Partidului ȘOR, în frunte cu Marina Tauber, au ieșit din nou la protest. De această dată, megafonul deputatei Tauber a răsunat la poarta Partidului Democrat. Protestatarii au venit la sediul democraților, nemulțumiți de o declarație pe care ar fi făcut-o Pavel Filip, despre închiderea magazielor sociale „Merișor”. Pavel Filip nu a ieșit să discute cu protestatarii. În schimb le-a transmis un mesaj pe Facebook: „Ne «onorează» și ne bucură aceste acțiuni (…). Probabil, este cea mai bună demonstrație că partidul se curăță”.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram