/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și alerta ISW. Ucraina a retras tancurile Abrams de pe linia frontului

Află cum poți să obții Ușor un Credit mare

missing
17 iunie 2020, ora 09:00

Cauți cea mai avantajoasă și sigură metodă de finanțarea? Avem vești bune! Recent a fost lansată o nouă marcă „Credit Ușor” brand creat de renumita compania Top Leasing & Credit activă pe piața de micro finanțare din Republica Moldova încă din anul 2006.

Cunoaștem cât de important este să ai o companie creditară de încredere și solidară cu nevoile tale, mai cu seamă în această perioadă incertă pentru noi toți. Din acest motiv fondatoriiCredit Ușor” și-au pus drept scop simplificarea metodei de acordare a creditelor de consum pentru cetățenii Republicii Moldova și oferirea posibilității acestora de a beneficia de împrumuturi într-un mod corect și sută la sută transparent.

Locația primei sucursale „Credit Ușor” este chiar în inima sectorului Rîșcani al capitalei, pe bulevardul Moscova 1/1. Aici vei găsi o echipă energică, profesionistă și bine pregătită să ofere răspuns la orice întrebare în așa fel încât împreună să alegeți produsul potrivit necesităților personale.

Noul brand vine în atenția tuturor cu 4 produse creditare: Credit Multiopțional, Credit Macro, Credit pe termen lung și Credit Expres. Astfel clienții pot solicita doar în baza buletinului de identitate sume cuprinse între 1000 și 100 000 de mii lei Fără Gaj pe un termen comod de rambursare de până la 48 de luni.

Pentru solicitarea unui împrumut este suficient doar completarea unei cereri pe site-ul oficial www.creditusor.md, obținând aprobarea acesteia în 15 minute.

Condițiile pe care trebuie să le îndeplinești sunt foarte simple: trebuie să fii cetățean al Republicii Moldova să ai vârsta cuprinsă între 20 şi 65 de ani și să ai un loc de muncă stabil.

O investiție corectă este cea care îți aduce siguranță și încredere în ziua de mâine, acesta fiind una din principalele priorități promovate de „Credit Ușor”. Oferind șanse egale tuturor sunt orientați spre necesitățile clientului, astfel, încât orice sursă de venit fie salariu, transfer de peste hotare, venit din chirii sau venituri din activități de întreprinzător sunt acceptate și recunoscute, pentru că la „Credit Ușor”– este simplu, rapid și sigur.

Grăbește-te să îi cunoști și tu, află mai multe detalii și informații la numărul de telefon 022 999960 / 068 999960 sau accesează pagina oficială www.creditusor.md.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram