/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

Diacov spune că a fost surprins de plecarea lui Grețu. „I-au propus o cifră la care ea nu a mai rezistat”

missing
17 iunie 2020, ora 18:34

Președintele de onoare al Partidului Democrat din Moldova, Dumitru Diacov spune că nu s-a așteptat că deputata Efrosinia Grețu să părăsească formațiunea și să adere la „Pro Moldova”. Potrivit lui Diacov, Grețu i-ar fi povestit de mai multe ori cum ar fi fost „vânată” de „Pro Moldova”, dar l-ar fi asigurat dintotdeauna că nu va accepta sub nicio formă să plece de la democrați și să treacă la grupul condus de Andrian Candu.

„Eu m-am gândit la oricine, numai nu la ea! Am avut cu dumneaei zeci de discuții și povestea cum o prelucrau și îi spuneau: proasto, vino încoace, măcar ai grijă de familie, că o să faci o capică. Chiar la ultima ședință a fracțiunii povestea cum veneau la ea, și cine a fost și cât îi propuneau”, a declarat Diacov pentru tv8.md.

Dumitru Diacov spune că „Pro Moldova” și-ar fi dorit atât de mult să o convingă pe Efrosinia Grețu, încât și-ar fi folosit toate tacticile.

„Eu cred că echipa respectivă care se ocupă cu pescuitul, atât de tare și-a dorit că au pus în funcțiune toate posibilitățile ca să o ia pe o femeie necăjită. Cred că i-au propus o cifră la care ea nu a mai rezistat”, a mai declarat Diacov.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram