/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 815: Atacuri la Harkov și Odesa. Zelenski se așteaptă la o ofensivă rusă mai amplă în nord-est

Maia Sandu: „La discuția cu conducerea Partidului Popular European, Năstase s-a plâns pe PAS”

missing
17 iunie 2020, ora 23:36

La o discuție comună cu conducerea Partidului Popular European, liderul Platformei DA, Andrei Năstase, s-ar fi plâns pe Partidul Acțiune și Solidaritate. O spune lidera PAS, Maia Sandu, care a participat și ea la acea discuție. Politiciana spune că Năstase s-a plâns că PAS nu vrea să dea jos actualul Guvern condus de Ion Chicu.

Maia Sandu spune că discuția cu conducerea Partidului Popular European a avut loc în această după-amiază. Politiciana spune că a sugerat ideea ca UE să aibă instrumente prin care să poate să ajute țara și ocolind Guvernul.

„De exemplu, întreprinderile mici și mijlocii. Pentru că atunci când le-am spus că economia nu a primit încă niciun bănuț suport de la stat toată lumea a făcut ochii mari pentru că așa ceva este de neimaginat în altă parte.

-Dar ce a spus Andrei Năstase?

-Andrei Năstase a spus ceea ce spune de dimineață până seara la televizor: s-a plâns pe PAS. Că PAS nu vrea să dea jos acest guvern. Noi am spus că vrem să dăm jos acest guvern, dar vrem să avem claritate ce se întâmplă după și când putem să numim următorul Guvern”, a declarat Maia Sandu la emisiunea „Politica Nataliei Morari” de la TV8.

Amintim că cele două formațiuni au avut recent o întrevedere care s-a lăsat cu scântei. Maia Sandu a declarat ulterior că „îi crapă și ei răbdarea”, dar nu a vrut să precizeze concret care a fost motivul discuțiilor aprinse.

Ședință cu scântei între Platforma DA și PAS. Maia Sandu: „Îmi mai crapă și mie răbdarea”

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram